Barbecues & accessoires

Gasbarbecue

Een gasbarbecue is erg gemakkelijk in gebruik. U hoeft alleen een gasfles aan te sluiten en in geen tijd is uw barbecue klaar voor gebruik. U kunt de temperatuur goed reguleren door de knop verder of minder ver open te draaien. Een bijkomend voordeel, van onze Weber gasbarbecues, is dat deze in gebruik goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue.

Houtskoolbarbecue

Barbecueën draait om gezelligheid en lekker eten. Voor veel mensen is het aanmaken van een houtskoolbarbecue onderdeel van deze gezelligheid. Wilt u genieten van het echte authentieke barbecuegevoel dan is de houtskoolbarbecue, bij ons van het merk Barbecook, de beste keuze voor u. Bovendien krijgt uw vlees de kenmerkende houtskoolsmaak.

Heeft u hem graag op wieltjes of toch liever niet? Verkiest u een iets hogere barbecue of toch liever wat lager? U heeft het bij u ons voor het kiezen!

In ons tuincentrum helpen wij u graag verdere uitleg wat betreft de mogelijkheden en het gebruik. 

Barbecue accessoires

Maak het barbecueën voor uzelf plezieriger met de juiste barbecue accessoires. Zoekt u een handige vleestang of een visgrill, het juiste bovenrooster of wilt u advies over speciale schoonmaakmiddelen? In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan allerlei barbecue accessoires.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod