Maak kans op een wintervakantie op een boerderij in Oostenrijk!

Maak kans op een wintervakantie op een boerderij in Oostenrijk!

Skiën, langlaufen, sneeuwschoenwandelingen, winterwandelingen, sleeën of schaatsen: op het platteland is vrijwel alles mogelijk. Veel van de boerderijen liggen in bekende wintersportplaatsen of zelfs direct aan de piste. Sommige boerderijen hebben hun eigen skilift, waar beginners hun eerste bochten kunnen proberen. Maar ook de dieren verzorgen, helpen koken én proeven maakt de vakantie op de boerderij één groot feest. Ervaar de boerencharme en geniet van alle comfort. Selecteer je favoriete locatie en categorie en kies uit de 2.500 mooiste boerderijen van Oostenrijk. Zo’n topvakantie voor het hele gezin winnen?

Maak kans op een wintervakantie op een boerderij in Oostenrijk!

 

 

 


 

Een wintersprookje

Oostenrijk is een wintersportland bij uitstek. De kindvriendelijke skigebieden, de duizenden kilometers skipiste, de modernste skiliften en de vele sneeuwkanonnen staan garant voor eindeloze sneeuwpret. De gezellige boerderijen bieden hun gasten een heerlijke sfeer, prima verzorging en volop afwisseling.

Na een lange dag op de piste zet je je snowboard in het skidepot. De paarden gaan na een sledetocht terug naar de stal. Op de boerderij heeft alles een vaste plek en een vast patroon. De maaltijd bestaat uit heerlijke producten van de eigen boerderij of uit de omgeving. Na het ontbijt brengt de boer de wintersporters naar de skilift en aan het eind van een geweldige dag haalt hij ze weer op.

Na een apres-skidrankje aan de bar is het heerlijk om even de sauna in te gaan of de dag gezellig af te sluiten bij de warme boerenkachel.

Eindeloze sneeuwpret

Skiën, langlaufen, sneeuwschoenwandelingen, winterwandelingen, sleeën of schaatsen: op het platteland is vrijwel alles mogelijk. Veel van de boerderijen liggen in bekende wintersportplaatsen of zelfs direct aan de piste. Sommige boerderijen hebben hun eigen skilift, waar beginners hun eerste bochten kunnen proberen. Omdat langlaufloipes en wandelroutes vaak dichtbij liggen, kun je de auto laten staan en meteen vanaf de boerderij op de lange latten of met sneeuwschoenen eropuit trekken.

In de meeste wintersportplaatsen worden ski-, snowboard- en langlauflessen gegeven. Bovendien zijn er ski’s en andere wintersportartikelen te huur. Met de gastenkaart krijg je korting bij de plaatselijke winkels en skischolen.

Nieuwsgierig?

Bekijk dan alvast de brochure of neem
een kijkje op een van de boerderijen.

Om een gratis catalogus aan te vragen
kun je contact opnemen met
Vakantie op de boerderij - Urlaub am Bauernhof
0043-662-880202
office@farmholiday.com
www.boerderijvakantieoostenrijk.nl